Studiedag på TAKO-senteret

Vi på TAKO-senteret inviterer til studiedag fredag 6. mai i år. Studiedagen arrangeres som fysisk kurs, med forbehold om at smittevernsituasjonen tillater dette. Påmeldingsfrist er onsdag 6. april.

Publisert 31.03.2022
Kjeveortoped Gisela Vaconcelos og logoped Vesna Stoilkovic

Spesialist i kjeveortopedi Gisela Vaconcelos og logoped Vesna Stoilkovic er ansvarlig for studiedagen. Foto: Brynhild Foshaug, TAKO-senteret.

Er du interessert i problemstillinger knyttet til tannhelse og oralmotoriske funksjoner hos pasienter med en sjelden diagnose? Og er du en fagperson som jobber i tannhelsetjenesten, PPT, habiliteringstjenester eller lignende? Da er vår studiedag noe for deg! ​

Forelesere er fagpersoner ved senteret. Arrangementet skal foregå på Lovisenberg Diakonale Sykehus i underetasjen til Undervisnings- og administrasjonsbygget, i Lovisenberggata 21G. 

Kan ikke studiedagen gjennomføres med fysisk oppmøte, så vil dagen gjennomføres som webseminar. Da kan du enkelt delta ved å logge deg på Norsk Helsenett med deres joinløsning. Du trenger kun tilgang til internett fra pc, nettbrett eller mobiltelefon. Vi sender deg informasjon om hvordan du kan logge deg på om dette blir aktuelt.

Veiledning av tannhelsepersonell og annet helsepersonell er en av senterets hovedoppgaver. På TAKO-senteret har vi en tverrfaglig tilnærming, hvor både tannhelsepersonell, logopeder og fysioterapeuter bidrar. Disse vil forelese på studiedagen om ulike temaer knyttet til sjeldne diagnoser. 

Vi har som mål at fagpersoner skal få innsikt i vårt arbeid og utvide sin kunnskap om behandling av pasienter med sjeldne diagnoser. 

Praktisk informasjon: Klikk på lenken for påmelding.

Antall deltakere: Max 14

StedLovisenberg Diakonale sykehus, underetasjen til Undervisnings- og administrasjonsbygget, Lovisenberggata 21G.

Program for studiedag 6. mai 2022

Kontaktinformasjon:
Logoped Vesna Stoilkovic tlf. 908 13 945. Send e-post til vsto@tako.no ved behov for mer informasjon om studiedagen.