Delta på studiedag!

Vi på TAKO-senteret inviterer til studiedag fredag 23. april i år. Studiedagen arrangeres som digitalt webseminar.

Publisert 03.03.2021
Sist oppdatert 01.02.2023

Gisela Vasconcelos og Vesna Stoilkovic

Gisela Vasconcelos som er spesialist i kjeveortopedi og logoped Vesna Stoilkovic ved TAKO-senteret er ansvarlig for arrangementet. Foto: Brynhild Foshaug

Er du interessert i problemstillinger knyttet til tannhelse og oralmotoriske funksjoner hos pasienter med en sjelden diagnose? Og er du en fagperson som jobber i tannhelsetjenesten, PPT, habiliteringstjenester eller lignende? Da er vår studiedag noe for deg! 

Forelesere er fagpersoner ved senteret. Arrangementet vil foregå fra kl. 09.00 til 12.00. Påmeldingsfrist er 10. april.


Du kan delta ved å logge deg på Norsk Helsenett med deres joinløsning. Du trenger kun tilgang til internett fra pc, nettbrett eller mobiltelefon. Ved påmelding vil du motta informasjon for hvordan du kan logge deg på.


Veiledning av tannhelsepersonell og annet helsepersonell er en av senterets hovedoppgaver. På TAKO-senteret har vi en tverrfaglig tilnærming, hvor både tannhelsepersonell, logopeder og fysioterapeuter bidrar. Disse vil forelese på studiedagen om ulike temaer knyttet til sjeldne diagnoser. 

Vi har som mål at alle skal få innsikt i vårt arbeid og utvide sin kunnskap om behandling av pasienter med sjeldne diagnoser. 

Praktisk informasjon:

Du melder deg på ved å trykke på denne lenken og fylle ut skjemaet for påmelding. 

Program for studiedag 23. april 2021

Kontaktinformasjon:

Logoped Vesna Stoilkovic tlf. 908 13 945. Send e-post til vsto@tako.no ved behov for mer informasjon om kursdagene.