Velkommen til studiedag!

TAKO-senteret inviterer til studiedag mandag 24. april 2023. Studiedagen arrangeres som et fysisk kurs. Påmeldingsfrist er onsdag 12. april.

Publisert 16.03.2023
Kjeveortoped, spesialist Gisela Vasconcelos og logoped Vesna Stoilkovic

Fra venstre overtannlege, spesialist i kjeveortopedi Gisela Vasconcelos og logoped Vesna Stoilkovic som er ansvarlig for arrangementet. Foto: Brynhild Foshaug, TAKO-senteret

Er du interessert i problemstillinger knyttet til tannhelse og oralmotoriske funksjoner hos pasienter med en sjelden diagnose? Er du en fagperson som jobber i tannhelsetjenesten, PPT, habiliteringstjenester eller lignende? Da er vår studiedag noe for deg! 

Forelesere er fagpersoner ved senteret. Arrangementet skal foregå på Lovisenberg Diakonale Sykehus i underetasjen til Undervisnings- og administrasjonsbygget, i Lovisenberggata 21G.

Veiledning av tannhelsepersonell og annet helsepersonell er en av TAKO-senterets hovedoppgaver. Vi har en tverrfaglig tilnærming, hvor både tannhelsepersonell, logopeder og fysioterapeuter bidrar. Disse vil forelese på studiedagen om ulike temaer knyttet til sjeldne diagnoser.

Vi har som mål at fagpersoner skal få innsikt i vårt arbeid og utvide sin kunnskap om behandling av pasienter med sjeldne diagnoser. 

Praktisk informasjon: Klikk her for å melde deg på.
Program for studiedag: Klikk her for å lese program.

Antall deltakere: Max 14

Sted: Lovisenberg Diakonale sykehus, underetasjen til Undervisnings- og administrasjonsbygget, Lovisenberggata 21G.

Kontaktinformasjon: ​Logoped Vesna Stoilkovic tlf. 908 13 945. Send e-post til vsto@tako.no ved behov for mer informasjon om studiedagen.​​​​