Ungdomsrådets medlemmer

Tiril
​​Tiril

Jeg heter Tiril Tangstrøm og er 17 år gammel. Jeg går mitt siste år på Edvard Munch vgs. På fritiden liker jeg å drive med styrketrening, henge med familie og venner og være ute i naturen. Jeg er med i Ungdomsrådet fordi jeg interesserer meg for ungdommenes rettigheter og velvære.

Teodor
Teodor

Jeg heter Teodor og er 16 år. Jeg går første året studiespesialiserende på Hartvig Nissen. Jeg er interessert I mennesker og samfunn. Jeg har blitt med i Ungdomsrådet for å bidra til å forbedre sykehustjenestene for barn og unge.
 

Vilde
Vilde

Jeg heter Vilde og er 23 år. Jeg studerer sykepleie her på Lovisenberg og er generelt veldig glad i mennesker, musikk og kreativitet. Jeg har blitt med i Ungdomsrådet fordi jeg synes det er veldig meningsfullt å kunne bidra inn i arbeidet med barn og ungdom i sykehus.
 

Emma
Emma

Jeg heter Emma Enemark, er 25 år og leder for Ungdomsrådet på Lovisenberg. På fritiden driver jeg aktivt med dans og er med familie og venner. Ellers er jeg veldig interessert i mennesker, dyr, astronomi og arkeologi. Jeg ble med i Ungdomsrådet fordi jeg ønsker å kunne påvirke ungdommens hverdag til noe bedre, uavhengig av om de er pasient eller pårørende.

Sist oppdatert 09.12.2022